2015. június 22., hétfő

Triumph Tiger kalandnap avagy a Triumph nem csak fehérneműben jó és nem csak a "fehérnépnek"...

 Idén is a MOTOzin működött közre velem együtt a Triumph Tiger Klub magyarországi, éves, rendes élménytúráján. Aki nem jött el nem is hiányzott, de most komolyan!

MOTOzin kollégaként engem ért a megtiszteltetés Zoli mellett, hogy segédkezhettem a kalandnapon. Az időjárás is kegyes volt így 2015, május 30.-án tűző napsütésben nyárias ruhában vághattunk neki a nem is kicsi távolságnak (507 km). Természetesen a szombat reggeli 8 órás találkozó álmosan indult így begyűjtöttünk nemi csúszást de nem okozott gondot az idő. Ébresztőnek egy kis autópályával kezdtünk Dunaföldvár fele innentől viszont jött az öröm játék Pincehely Hőgyész, Orfű Pécs, Szekszárd innen mindenki egyénileg haza mi Zolival fel Pestre hiszen itt lakunk. Végig jó időben vidám társasággal telt az út mentesen minden problémától. Szerintem egy jól sikerült nap volt.
Aki eljött kipróbálhatott minden újdonságot ami terepképes. Igen bátor kalandorunk még egy Rocket III-al is teljesítette a poros szakaszt, le a kalappal előtte. Van motor több is ami nem ide való de a Rocket biztosan köztük van, már csak a tömege miatt is férfias játék...Talán ősszel egy szezon záró Triumph túrán találkozunk. Egészen szép az új kis tigris is és a nagy testvére is. Cicifixben is magas a szint Triumph-éknál de motorban is újra kezdenek a régi patinás márka szintjéhez, hírnevéhez felzárkózni. Elérik önmaguk nevét :) Szerencsére nem csak én voltam "tájidegen motorral" a GS miatt volt más is ami nem Triumph, egy két viccet félre térve nem karmoltak a Tigrisek.
Video--››

Nincsenek megjegyzések: